én azért remélném, hogy ez ennyire nem fekete és fehér. ezzel gyakorlatilag azt mondod, hogy itthon nem lehet úgyse minőséget csinálni, szóval inkább ne is csináljunk semmit.
a közönségnek nem kell magyarnak lennie, sőt. persze vidékre nem fogsz tudni csak úgy elég embert összeszedni, ez tény.
de amúgy igazad van, a helyzet nem valami jó. mindazonáltal nem reménytelen. különben se az elitre kellene építeni, mert az tényleg minimális. és valszeg be se ül egy olyan, neki "proli" helyre, ahol 2 ember megkajál 10-12 ezer forintból (valami alkalom kapcsán). azért amikor egy családnak egy gyorséttermi jóllakás közelíti a 4-5 ezer pénzt, akkor ez az ár annyira nincs elszállva. és egy ilyen szintű étterem már lepaktálhat termelőkkel, akik legalábbis folyamatosan ugyanazt szállíítják. nem a centizett répáról van szó, azért sok fokozat van az alatt is.