"Zsíros vörös húsból feltételezem nem 30g-ot eszel meg egy evésre (hanem inkább 200g-ot), bacon-ből pedig 30g bőven elég egy rántottához. Ezzel sem igazán mondtam ellent."
Dehogynem, enélkül a magyarázat nélkül ellent mond. Aki most kezd, nem fogja érteni, hogy ugyanaz a kettő, de az egyiket lehet, a másikat nem...
Jobb lett volna egyértelműen fogalmazni, hogy nem a zsíros hússal van gond, hanem a mennyiségével. (Bár ez sem teljesen igaz, nem kell mellé sok szénhidrátot enni és nem lesz gondod.)
Illetve bacon... Ha odafigyel valaki az egészségére, akkor a következő lépés lehet a nitrit (pácsó) és a hőkezelés kapcsolata. A zsíros húsokat (ha nem előre csomagolt) nem tartósítják ezzel, a 30g bacon-t meg amit kikapsz a zacskóból igen.
Ettől függetlenül gratula az eredményhez, nagyon szép. Csak így tovább és ne legyél rest javítani a bejegyzésen.
[ Szerkesztve ]