üzenetek

hozzászólások


KROK640
(veterán)
Blog

Előszöris gratula és köszi a cikket!

Viszont ezt elolvasva arra jöttem rá, hogy olyan ez mint a spórolós tanácsok, vagyis, hogy a javarészét alapjáraton is csináltam, csak eredménye nem nagyon van.
Pontosítok : Állandóan csak vizet iszok, nem szeretem a cukros üdítőket max nagyon néha iszok. Szénsavat sem, bántja a gyomrom. Csokit pár hetente eszek, akkor is max fél táblával, néha jólesik de amúgy nem vagyok oda érte. Ellenben amit eszek sokat az egy saláta paprika, paradicsom, hagyma, uborka összevágva, összekeverve, egy kis só meg ecet rá, meg némi fűszer opcionálisan. Ez nagyon frankón könnyíti az emésztést és nagyon szeretem is :)
Mindenhová gyalog vagy biciklivel megyek. Amióta van pedométeres telefonom, azóta törekszem arra, hogy a napi 10 ezer lépés meglegyen, pl kerülő úton jövök haza meg ilyenek. (egyébként ehhez képest heti 2-3 alkalommal van meg csak, de 5-7 ezer lépés mindennap).

na, ehhez képest vagyok 98kg :(

tavaly novemberben-decemberben volt egy munkám aminek keretében naponta 20-24km-t gyalogoltam, és ekkor csak teljes kiörlésű toast kenyeret ettem, sonkával és sajttal és proteinszelettel. Minden nap. Unalmas volt a végére. Nagyon. viszont 96kg-ról lementem 86kg-ra. Aztán jött a karácsony, meg az ülőmunka, és sikerült majd 4 hónap alatt visszamenni az eredeti 96kg-ra, sőt csütörtökön elborzadva láttam, hogy 98.0kg-ra :(
Szóval valami mászkálós munkát kell keresnem megint.

üzenetek