üzenetek

hozzászólások


Auratech
(őstag)
Blog

Hülyegyerek. A szalámit én csináltam. Két éttermünk van Győrben és a húselőkészítésből keletkezett frissen lefagyasztott nyesedékből (itt sertésszűz vége és marhalábszár, tokaszalonna, só, mustármag, bors, fokhagymapor) minden második hét végén csinálunk valamit a családnak... Nem akartam vagizni ilyesmivel, de szégyellnivalóm sincs. Bocs.
Amúgy létezik fogyasztható, minden szempontból megbízható termék is, de a biztos, amit magadnak csinálsz. Nem ördöngösség és sokkal olcsóbb. normális szalámi nincs 3500Ft/kg alatt, csak véletlenül. Magadnak ezt 1500 Ft-ból megoldod. Ha fasírtot tudsz csinálni, szalámit, kolbászt is...
Régen mindenki magának töltötte kolbászt, vastagkolbászt, szalámit, préssajtot... és a csirke se gmo-szóját, hallisztet meg szart kapott, hanem normális eledelt..

[ Szerkesztve ]

üzenetek