üzenetek

hozzászólások


havenday
(tag)

Persze, őt se érdekli az egészségem, nem is várom el. Engem a tapasztalatok, vélemények érdekelnek, némely gondolatot megfuttatok magamban,van amit átveszek van amit ki se próbálok, próbálom kitapasztalni az én szervezetemnek valót.
A kutatási eredményekre allergiás vagyok, mindegy kitől származik és mit tartalmaz. Teljesen mindegy, hogy ellene vagy mellette van, vészcsengő megszólal, megvezetésnek tartom.

Jó pár hónapja a kocsiban ülve hallottam a rádióban egy hírt, miszerint a WHO kutatása szerint nem tartható fenn a pillanatnyi húsfogyasztás a világban, amit a megnövekedett közép és felső közép osztály fokozódó fogyasztása okoz.
Érdekes módon, azóta csak a baromnál barmabb kutatási eredmények beszámolóját hallani csak túlsúlyban, miszerint a ch fogyasztás mérséklése milyen veszélyes, és senkinek se ajánlott. Párhuzamosan meg a húsfogyasztás veszélyeit hangsúlyozzák.Ez ferdítés, és most finom voltam.
Értem én, nincs annyi levágható állat a világban, amennyi kielégítené az igényeket, felzabáljuk a Földet. Megértem az aggódást, keressünk rá megoldást.

Ja, és hogy miken nőttem fel, amik indukálták bennem a "ne bízz bennük " érzést
- a tej, élet erő egészség, ezt iszod piszok erős leszel, meg egészséges
- a vaj, szar, margarint egyél (transzzsírosat)
- cukorral nincs probléma
- kenyér, egyenesen az élet szimbóluma, hiszen egy szem búzaszemben benne van az egész élet
- egyél sok gyümölcsöt, mert abban van a vitamin ( co kamra? kényszerérlelés?)
- ha nem eszel zöldséget beteg leszel
- megadózisú vitaminok mérgezőek, ha nem életellenesek ( mióta Mo.-n kapni lehet, azóta eszem őket ipari mennyiségben)
tuti lehetne folytatni a listát, akkor most melyik kutatásnak, kinek higgyek?

üzenetek