üzenetek

hozzászólások


Madwe
(nagyúr)

Nézd, azért nem adok neked igazat, mert ha van olyan ember (van, sok is) aki értő olvasás nélkül mindent elfogad amit egy fórumon/kísérletekből/who javaslatokból elfogad, annak nem az lesz a éegnagyobb baja h itt esetleg pár félreérhető féligazságot olvas. Aki tapasztalatokért, gondolatokért jön, amit késöbb a saját meglátása szerint interpretál, azzal nem lesz gond :)
minél több helyről minél tágabb oörben kell utánajárni a dolgoknak, utána az egyén leszűrheti a saját igazságnak vélt következtetéseit - pl nekem nincs vele bajom, h egyesek szerint a rost csak a széklet miatt fontos, gondolja csak így. Én, miután apám és nagyapám is gyomorrákos lett - nagyapámat ez vitte el, apám gyomor nélkül él - kicsit komoylabban veszem a gyomor kérdését, s pl a rostokat. Vagy anyám autoimmun betegséget kapott a gabonákban található sok szartól, így az külön plusz nekem keto melett, s ha jövőre abbahagyom a rendszeres ketot (fogyni már nem akarok btw, még 5kg zsír van ami nem kell de ez ráérősen lemehet. Jelenleg 55kg zsírral vagyok könnyebb s 5kg izommal nehezebb mint az elején mikor indultam tavaly juliusban... akkor lesz 2 éve h nyomom, utána időszakosan nyáron sokkal több gyümölcs, tavasz ősszel zöldség, télen strickt keto, mert nagyjából metabolikusan diverz leszek már) utána se fogok gabonát fogyasztani, soha. De a rostra meg figyelek akkor is, mint most.

fun fact: keto alatt sokkal több rostot, gyümölcsöt fogyasztok s rendszeresebben, mint az előző 30 év felelőtlen eszetlen táplálkozásai alatt :)

üzenetek