Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon) - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


roger92
(tag)

Sziasztok!

Hívtak a panaszkezeléstől. Majdnem megegyezik a történetem antal750-ével!

Nálunk a következő csomagok vannak:
- TV HD Plus ( Most már TV családi csomag)
- Internet M
- Nonstop L

A telefonos ügyintéző szavait idézve:
„A Vodafone friends&family kedvezmény csak és kizárólag határozott idejű szerződéshez járt, annak idején. Bontania kellett volna a rendszernek régen.

A Vodafone partnerkedvezmény: Ez egy olyan kedvezmény, ami Vodafone dolgozóknak vagy pedig Vodafone dolgozók által behozott személyeknek, partnereknek jár.”

Rendkívül készséges volt a hölgy és kapcsoltak az ügyfélmegtartóhoz.
7400 Ft-ot fizettünk eddig, jött az áremelés, valamint „véletlenül” eltávolították a lejárt hűségidősöknek a kedvezményeket és ezért ugrott meg a számlánk ennyire.
Ha nem kötöttük volna újra 10700 Ft-ot kellett volna fizetnünk.
Nincs jogalapunk az eltávolított kedvezmények visszaállíttatására, mivel már lefutott a határozott idejű szerződés, és a partnerkedvezményt, amúgy sem akarták volna megadni.

Kaptunk egy ugyanolyan ajánlatot 9700 Ft-ért, egy év határozott idejű szerződéssel. Igaz csak 1000 Ft a különbség, no meg le is vagyunk kötve, mégis olcsóbb, mint a Telekom. Ugyanazon ajánlata 14 848 Ft-ért jelenleg…

Így oldja meg a szolgáltató, hogy a kedvezményeket idővel eltávolítja, holott drága kormányunk megtiltotta e fajta intézkedést, és olyan áron kellene adniuk a szolgáltatást, amennyiért kötöttük. Vagy ezt a rendelkezést felül írta az inflációkövető díjemelés?!

Előzmény: #134688 2024-04-20 10:12:29 „Valóban nem vagy egyedül! Nálam is szóról szóra ugyanez a megemelkedett költség oka!
A 7400 Ft-os mélyen nyomott számlám egy és negyed év után lazán a 1,5 szeresére nőtt a mostani hónapra. Egyik pillanatról a másikra!

TV HD Plus csomagra a Vodafone friends&family kedvezmény érvényesült az Internet M meg Nonstop L-re pedig a 30%-os Vodafone partnerkedvezmény.
2022 decemberében még 6200 Ft-ról indultunk. A mostani számla 11 480, amiből 917 Ft a tört számla. Azért ez így eléggé kemény.

A kedvezmények megszüntetéséről az általad említett dátumok is egyeznek nálam.
Egyedül a Nonstop L-re maradt meg a partnerkedvezmény, de ennyi.

7400 Ft-ról azt hittem, majd kapok egy 8540 Ft-os számlát az áremelés következtében, ami a tört hónap visszamenőleges számlázásával is nem érte volna el a 9500 Ft-ot. Erre jött a fekete leves.

Az értékesítési csoporttal beszélve, ha most ismét határozott idejű szerződést szeretnék kötni, 10 500 Ft alá nem lehet kihozni a csomagot.

Amit mrlujoak írt a #134689 hozzászólásában, az valóban jogos. Tájékoztattak időben a határozott idejű szerződés lejártáról és kaptam egy jóval kedvezőtlenebb ajánlatot tőlük, amit nyilván marha lettem volna elfogadni. Így hagytam változatlanul a csomagot. Úgy volt, hogy a már megadott kedvezményeket nem vehetik el, legalább is remélték a shop-ban.”

[ Szerkesztve ]

üzenetek