Ki milyen okból regisztrált? - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


batyuska100
(senior tag)

Jelenleg is az, ezen a 12.5" collos laptopon netezni (más nem bír el) kész katasztrófa. Az ideiglenes gépembe meg még nem jött meg a proci..


FastFox66
(kezdő)

Az szép :D


sz.balazs.95
(veterán)
Blog

Én anno a mobilaréna miatt regisztráltam, hogy a cikkekhez hozzá tudjak szólni, megveszekedett mobil mániás voltam akkor (is) :D
Az még az a korszak volt, amikor volt úgymond „tétje” annak, hogy mikor melyik gyártó válik piacvezetővé, illetve akkor volt egy hatalmas hulláma az okostelefonoknak, amikor szinte minden évben jöttek létre újabb oprendszerek és ökoszisztémák és haltak is ki velük párhuzamosan.
Ilyen értelemben azóta szerintem sokat konszolidálódott a piac, mert ma már lényegében nem kérdés, hogy Android és iOS van, maximum az lehet a kérdés, hogy melyik gyártó mit produkál, bár nekem kb minden Android mobil teljesen egyformának tűnik, szóval belőlem egy ideje már nagyrészt kiveszett az érdeklődés, hogy kövessem a mobilok fejlődését, mert lényegében ugyanolyan tucat mindegyik, maximum pár extra szoftver az eltérés, de nincs olyan igazi kuriózum, mint amilyen régen egy Firefox OS vagy egy Web OS megjelenése volt, és amit érdemes volt figyelemmel kísérni, hogy na, abból mi fog kisülni.


batyuska100
(senior tag)

Nálam elég sok okosteló kimaradt, ha volt egy Androidos/IOS-es telefonom akkor nem is nézelődtem körbe a piacon 1-2 évig. Gombosból volt rengeteg, de azokat inkább már gyüjteménybe szántam. Ugyan volt hogy beleraktam a kártyám valamelyikbe ami éppen bekapcsolt, de azt is csak akkor ha éppen tönkrement a "main" telefonom. Volt szerencsém Iphone-t használni, 4S és 5 volt, mindkettőt szerettem de ideje volt váltani. Android One-os Nokiám is volt, bár nem túl sokáig de elmondhatom magamról hogy használtam ilyen vackot. Most egy Xcover 4-et kínzok.


sz.balazs.95
(veterán)
Blog

Én egy időben a Fire E-met nyúztam, ami baromi buta kis mobil volt, de én mégis nagyon szerettem, részben az egyszerűsége miatt, részben meg azért, mert amit tudott, azt viszont üzembiztosan tudta.
Nekem most egy iPhone 8 a fő mobilom, már valamivel több, mint 1 éve, mellette meg egy XA2-t használok, amin meg Sailfish X van :D
Ha majd elviszem függetleníteni a mobilom, akkor a csak mobilnetes SIM-et berakom az iPhone-ba, a „telefonálós” SIM-et pedig szabadon fogom tudni rakosgatni mindenbe, szóval lehet majd fogok retrózni egy kicsit, és régi mobilokba rakom alkalmanként. :DDD Majd meglátom.


fatpingvin
(senior tag)
Blog

én az apró miatt, volt egy konkrét alaplap ami kellett a szerverbe pótalkatrésznek, úgyhogy lett. aztán itt ragadtam :)


Moonwalk
(újonc)

hardverapró, üzletelgetés :DDD


do3om
(addikt)

Én csak azóta olvasom mióta elindult... az egész oldal- na jó az első évekbe lehet hogy nem. ;]
A konkurens HWSW-nél voltam előtte aztán ez jobban tetszett átjöttem ide ahogy lassan kiforta magát számomra jobb lett. Sokáig csak olvasó voltam, így a regisztrációm bár 2007-es de úgy rémlik több évet olvasó voltam, és HWSW-n aktiv tag mire váltottam. (azt hiszem), és a HWSW-n is sokáig csak olvasó voltam aztán közel húsz éve regisztráltam.

Jaj és itt olvasható vicces dolgok hogy réges-régen..... (pár éve tag vagyok húúú)
vicces :C

Akkoriban nem azért regisztrálunk mint a mostani sok feleslegesen itt lévő ember. Szinte minden név ismerős volt és köthető valamihez.
Előtte meg internet sem nagyon volt, csak újságok, PC ZED volt a kedvencem, amíg volt, abból is a 2000 előtti időszak.


sherlock82
(aktív tag)

Legfőbb okom a korabeli Nokia és Blackberry telefonokhoz információ gyűjtés.
Miután " kinőttem " az 576 kbyte magazin világát és a XX. nak is vége lett itta ragadtam. :D


Zsombor99
(csendes újonc)

Ha jól rémlik, akkor az olcsó sport kamerámról akartam írni ide, de azt már nem tudom, hogy hogyan jött nekem ez az oldal. Utána persze itt ragadtam a fórumban, bár vannak időszakok, mikor alig járok erre.


Cs1csó
(félisten)

Na erre pont emlékszem. Volt egy notebook-om amin bazi rossz volt a ventilátor profil. Minimális terhelésnél is süvített a ventilátor. Találtam egy régebbi kommentet, hogy valaki egy program segítségével és egy kis fájl beillesztésével - ami az én notimra volt szabva - engedte a módosítást.
Írni akartam annak az illetőnek aki használta, szerencsére válaszolt és elküldte a fájlt így utána tudtam módosítani a ventiprofilt és a gép csendesebb lett.
A gépnek ebből baja nem származott mert csak az alacsony terheléses profilnál csökkentettem a fordulatot, de pl. játék alatt egy adott hőfok felett mehetett a ahogy az alap beállítás volt.

üzenetek