üzenetek

hozzászólások


Csabroncka
(addikt)
Blog

Milyen matracod van? A Quecha matracok nekünk nagyon bejöttek, azt hittem korábban, hogy drága campingaz, vagy még drágább coleman kell ebből, de nem! Az intex ... és társai low end tescós matracokat mi is dobáltuk ki 2-3 év után! Van egyébként a Comfort Quechua, próbáld ki az áruházban rá lehet feküdni (utóbbi vastagabb). Párnának motorozáshoz ezt próbáld ki (ha van) csak próbaképpen néztem meg (nekünk nem kell, ennyire kis hely), meg fogsz lepődni, milyen picire van összegyúrva, mégis mekkora a mérete és milyen rohadt kényelmes. (matracokból persze van a keskeny 1 személyes)

"Most nagyon vinném a gyerekeket, de ahogy összematekoltam ,hogy normális minőségben mi minden kéne.... el is ment a kedvem."

1-1,5 m³ között kell számolni csomagolt térfogatban 4 főre (ebben minden benne van), szépen apránként! Decatlonos kiegészítők tök jó ár/értékűek, sátrat meg érdemes hosszabb távra valami normálisat. Árban 250-500 között (jelen áron) már kényelmes szettet lehet összedobni, egy csomó mindenünk pl hálózsákok már 10+ évesek...

[ Szerkesztve ]

üzenetek