üzenetek

hozzászólások


Madwe
(nagyúr)

100g dioban van kapásból 65g jóféle zsír. Igen. Rengeteg kalória van benne, miután rengeteg zsír van benne, az pedig magasabb kalóriával bír grammonkémt :)
de pl 100g dió, 100g lazac, egy kevés avokádó, spenót s máris megvan a napi energiabeviteled egészséges jóféle zsírokból bacon és tojás nélkül :)

nem grammokból hanem kalóriából kell jóllakni :) ugyanúgy ételeknél nem grammonkémti árakat nézek már régóta, hanem kaloriánkéntit :)

egyébként 100g dió valóban sok, laktató is, nem feltétlen kell annyit letolni, azt mint max írtam. De a jóféle zsírokat lehet ám vegyíteni is... pl alacsony tűzön elkészített lazacra őrölt magvak, mellette kellys gold vajban kipárolt spenót jóféle főétel tud lenni. Mellé nasinak maradék magvak, esetleg kevés áfonya pl kis túróval. Bőven 20g ch alatt maradsz, 1500 kalória körül jársz, finomat egészségeset s ketot ettél :) rengeteg alternativája van a bacon tojásnak!

nem kell mindenáron lerülni azt amiben van ch, csak figyelni kell (s eleinte számolni a,ig nem érzi az ember) h 20g alatt maradj :)

üzenetek