Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon) - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


mrpea
(csendes tag)

Ez minden bizonnyal így van. A szerelő elmondta, hogy itt mindenféle engedélyeztetésre lesz szükség attól függően, hogy hogy jutnak át az utca innenső oldalára. Háromféle megoldást is felsorolt, és végig azt hangsúlyozta, 100%, hogy lesz megoldás.

Ehhez képest csak a megrendelésem törléséről értesítettek (ezt viszont vártam, mert mondta a szerelő, hogy így lesz), viszont ezután nem hagytam annyiban, és elkezdtem zargatni őket, hogy egyrészt náluk megy-e tovább az engedélyeztetési folyamat, mert erről nem írtak semmit, illetve addig is én elkezdtem összegyűjteni a társasház többi lakástulajdonosának a hozzájáruló nyilatkozatát. Azt akartam megtudni, hogy nekem kell-e lépnem, vagy a szolgáltató fog keresni.

Azóta se kaptam konkrét igent vagy nemet, de már három nyilvántartási számon is próbálják tisztázni maguk között, hogy mit lehet tenni. Ott tartunk, amit már írtam, hogy a területileg illetékes műszakis kollégák állásfoglalása alapján tájékoztatnak a napokban.

A második bekezdésedhez: ha jól értem, az a nagy kérdés, engedélyezi-e a Telekom, hogy a plusz SIM-et a routerbe tegyem?

üzenetek