Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


domos
(senior tag)
Blog

A tesztet köszönjük, a laptop viszont konzumer trash mint a gamer laptopok nagyrésze. :(


Cifu
(nagyúr)
Blog

A tesztet nagyon köszönjük, de... "olcsó"? Bakker, egy alsó hangon 330e Ft-s laptopról beszélünk. :U
Ennyi pénzért már vannak elvárásai az embernek...


Hopkins95
(őstag)

Ekkora egy szar laptopot ennyi pénzért, te jó ég...na pont az ilyen teljesen bugos meg feleslegesen lekorlátozott laptopok miatt van meg a Windowsnak a rossz hírneve, mint ez itt! :F

Kérdem én, hogy lehet egyáltalán ilyen hulladékot kiadni?? Lezárt Bios 1000 Eurós laptopnál? Hát elmennek a sunyiba...

Akkor azért nem működött az Aceremen sem az Nvidia driverből a V-sync, bár erre rákerestem és olvastam neten. Akkor nézhet az ember akármilyen tutorialokat, ha megmarad a hiba az új laptopban is és nem működnek driverből a rendes funkciók. :W

Amúgy köszi a tesztet!

[ Szerkesztve ]


Tikakukac
(félisten)

Jönnek a tulajok és fel fognak koncolni :D


Cifu
(nagyúr)
Blog

Ugyan miért tennének ilyet? :D

Leírják, hogy *nekik* teljesen elfogadható a terhelés alatti zajszint, hogy náluk a V-Sync tökéletes és különben is, ennyiért ennyi jár? :DDD


Tikakukac
(félisten)

Kb. ennyi lesz, kész is vagyunk, topik zárható :DDD


KISDUCK
(őstag)
Blog

A többi 1660ti-os géphez képest tényleg olcsóbb.


Hopkins95
(őstag)

Én azon csodálkozom leginkább, hogy a legtöbb Youtuber hogyan isteníti ezt a laptopot, hogy jó áron milyen jó hardvert kapunk. De hőfokokat vagy zajszint adatokat azért nem kapunk, illetve a szoftveres dolgokba sem mennek bele. Név szerint pl. Tech2.hu, notebook, de még a kritikus Otherworld csatorna is jó vételnek tartja. Aztán mikor megveszi a felhasználó csak pisloghat, ha állítgatni akarná a Biost ahogy az asztaliján megszokta és nem tudja, mert ezt elfelejtik megemlíteni a videós a tesztekben. Vagy hogy a Ryzen Master nem működik, illetve csak DCH drivert lehet rá felrakni. Azért ezek elég lényeges dolgok egy ilyen drága gépnél. :U

A tesztelőnek viszont tényleg nagy +1 jár hogy ezeknek utánajárt, ilyen egy jó szakmai cikk! :K

[ Szerkesztve ]


Tikakukac
(félisten)

Mondok valamit, amitől hátast dobsz: szponzoráció. Plusz jellemzően elég sok olyan csatorna kap hardvereket tesztre, akiknek egyébként valami fogalmuk van a dologról, de picit mélyebbre már nem akarnak/tudnak belemenni, mert szimplán nem ez a szakterületük. Így lesz mindig minden gép tutiság, marha mindegy mekkora trágya is egyébként.


Cifu
(nagyúr)
Blog

A Tech2.hu-t néztem, az egy vicc, nem tesztelés. Sajnos mégis az ilyenek alapján zengenek máshol is, hogy húúú, mekkora királyság ez a laptop, bestbuy, meg minden. Ahhhaaaaa....


Hopkins95
(őstag)

Ez sajnos tényleg így van, ahogy mondod! Viszont Tech2.hu-tól kicsit szakmaibb, részletesebb tesztet elvárna az ember, főleg mióta a PH! és a Tech2 jobban összefonódott.

Sokszor olyan érzése van az embernek ezeknél a teszteknél, mint az IGN mikor AAA játékokat tesztel, szinte mindig 9 feletti pontokat osztogatnak még akkor is, ha jó pár hibát soroltak fel benne.

(#10) Cifu Igen, pont annyira tesztelték sajnos, amennyire a gyártó szeretné. A felszínt kapargatva meg papíron a specifikációkat megmutatva. De hogy mi lapul igazán a motorháztető alatt vagy mi a helyzet a szoftverekkel, arra ugyebár már nem derül fény.

[ Szerkesztve ]


Dvix
(aktív tag)

A freesync kijelző ami 48 fps-től működik is egy 120 Hz-es kijelző mellet Nvidia GPU-val, és cserébe, még V-syncet sem tudunk kapcsolni egyik cég irányító progijával sem csak játékokban? én értelmezem rosszul? és van egy gtx 1660-unk ami 16x PCI-E sebesség helyett 8x-al fut. És a gép majdhogynem meggyullad, undervolt meg nem igazán megy semmivel. Ha ez így van amit leírtál, köszönöm! :R De ez az "optimus" hülyeség nekem nem jön be, pedig már jó régóta a radaromon volt ez a laptop, de most ejtem! :P

[ Szerkesztve ]


KISDUCK
(őstag)
Blog

Hát elég sok a problémás csatorna. Múltkor a notebook.hu FX505DU bemutatóján röhögtem. A 1660ti egy 6GB memóriával rendelkező DVGA, de a videóban 4GB-os kártyaként mutatják be. Ami még viccesebb hogyha hozzávesszük azt is, hogy ők ezt árulják csak fogalmuk nincs hogy mit árulnak.


Noukoum
(addikt)

Amit a sponzor mond azt mondja, mert ha nem akkor se zsé se több cucc:)

[ Szerkesztve ]


Cifu
(nagyúr)
Blog

Jujj. És ezért még fizetnek is?
Mindig tudtam, hogy pályát tévesztettem... :DDD


oszi666
(őstag)

Nálam ezen a gépen van egy darab átlátszó matrica az egyik csavar felett, Warranty Void vagy ilyesmi az nincs ráirva. AKkor az nem garanciás matrica, és megbonthatom én is a gépházat?


Tikakukac
(félisten)

Sajnos nem úgy és nem annyit, hogy megérje emiatt feladni bizonyos elveket. Persze akinek minden mindegy, annak megérheti egy kellően nagy YT csatornával vagy facséval.

oszi666: Vagy igen vagy nem. Gépet mindig is lehetett bontani ha matrica volt akkor is. Csak tedd vissza a matricát és ne csinálj galibát. Na ez utóbbi kettő ami ezen gépek sorsát szokta pecsételni.


Hopkins95
(őstag)

Azért ezt ilyen esetekben szokás feltüntetni. Nincs gond a szponzorációval, de a jobb csatornák ezt oda szokták írni, köztük Linus vagy Jerryrigeverything is.

[ Szerkesztve ]


DanielLong
(aktív tag)
Blog

Szerintem a lezárt BIOS-on nem érdemes meglepődni, még pl egy Gigabyte Aero-ban is kb nulla beállítási lehetőség van, pedig az itthon 700-800ezer Ft. Más kérdés, hogy legalább az Intel Extreme Tuning programja hibátlanul működik és lehet szépen állítgatni a feszt is és a maximális TDP-t.

Azt sajnálom ezeknél a mobil gépeknél, hogy nem módosítható a dedikált Nvidia GPU fogyasztási kerete. Asztali gépben simán -40%-ra húztam a GTX 1660-ot és mellette az órajeleket meg növeltem, így gyakorlatilag névleges teljesítményt hozott jóval hűvősebben. Notiban egyetlen megoldás tudtommal az Afterburnerben a feszültség-órajel görbét manuálisan belőni, ami kínszenvedés.


Hopkins95
(őstag)

Erre lenne megoldás a Biosban átállítani, ha persze lehetne. Miért kell ilyen hülyeségekkel korlátozni a laptopot? :((( Főleg ha gamingre van tervezve. Asztalinál nincs ilyen gond...


KISDUCK
(őstag)
Blog

Divat lett szarni a felhasználókra mostanság az olvasottak alapján. Acer Nitro géppel akadt problémája az egyik fórumtársnak.


Hopkins95
(őstag)

Épp ezt a laptopot is néztem magamnak következőnek, mert jó ára van és a mostani laptopom is egy Acer V15 Nitro(GTX 950m), de olvastam olyat a neten a fórumban, hogy az RX 560X-hez a driverek elég problémásak meg bizonyos játékok alatt indokolatlanul rosszul teljesít, így el is vetettem.

Amúgy amikor pár hónapja a V15 Nitróm hűtésén akartam csavarni felfele és megtudtam, hogy gyárilag lockolva van az Acerem Biosa, a céget gondolhatod többször is melegebb éghajlatra küldtem. Aztán a Bios-modson találtam hozzá egy pontos leírást, hogyan kell módosítani a Biost illetve betölteni, de aztán can't set variable with efi error 0x0000000000000008 hibával találkoztam.
Tehát a fórumon aztán írta valamelyik hogy a 1.11-es Biostól kezdve ez sem működik. Mondom ez óriási. :C Mondtam is, hogy amennyi szívás van ezekkel a laptopokkal asztalihoz képest, az egyszerűen észbontó. Ha veszek is legközelebb laptopot, ilyenekre meg a hűtésre biztosan oda fogok figyelni.

Amúgy amit most itt leírt a fórumtárs nagy szégyen nem csak az Acerra, hanem az AMDre nézve is! Egészen elképesztő, amit leírt. :Y

[ Szerkesztve ]


DanielLong
(aktív tag)
Blog

Hát igen, elképesztő, hogy még a kategóriájában csúcsnak számító gépek is kompromisszumra kényszerítik az embert, nincs az a pénz, hogy az ember hibátlan terméket kapjon. Pl. Razer Blade széria esetén hatalmas minőségi szórás az összeszerelésben és a komponensekben. Gigabyte Aero esetén kezdetben hibás billentyűzet (amit legalább teljesen javítottak) és random ECC hiba, ami akár óránként jelentkezik az eseménynaplóban. Ennek következménye megint teljesen random kékhalál, valamint a feladatkezelőben a gép futási ideje teljesen hülyeséget ír.


domos
(senior tag)
Blog

Én az 5400 EUR-os HP Zbook 17 G5 laptopomat hővezető helyett hőszigetelő pásztával kaptam meg szerintem. Alapjáraton 100C volt a proci. Szerencsére egy normális paszta segített rajta és azóta minden szuper. Nincs az az árkategória ahol 100% problémamentes lenne a cucc.


Noukoum
(addikt)

Na azért ez durva..


Dvix
(aktív tag)

wow! Ez elég rosszul hangzik! :( :U


MaxxDamage
(nagyúr)
Blog

Jó lett a cikk, lényeg benne van. :R


Tikakukac
(félisten)

Na most azzal kaptad vagy szerinted kaptad azzal? Az engem eléggé meglepne, ha paszta helyett a procira GAP-PAD kerül.
Megint más kérdés, hogy ahol párna van az nem véletlen az...


domos
(senior tag)
Blog

Melyik rész nem tiszta? Valami brutál fos paszta volt rajta, letakarítottam, kentem rá normálisat, utána tökéletesen működött/működik a mai napig.

Lehet a hőszigetelő szót idézőjelek közé kellett volna tennem, egyszerűen a trágya pasztára céloztam vele.

[ Szerkesztve ]


Lalikiraly
(őstag)
Blog

Énis hatalmasat csalódtam, most fogok harmadjára a cikkhez, hogy végig olvassam...

A Radeon settings lite ot nekem a Lenovo gépemre sem engedi telepíteni. Egy ideig engedte aztán mostmár nem... nem is értem.


Tikakukac
(félisten)

Na így már kb. okay. Ez nem újdonság, 2 dollárcentet fognak rajta :K


Senser87
(tag)

Azt nem látom leírva, hogy ha minden rossz, akkor melyik a jó? Melyik laptophoz képest rosszak az Asusok (hasonló áron)? Mit vegyünk, ahol nincsenek ezek a hibák, ha a mobilitás is fontos? Egy laptopot nem lehet egy asztalihoz hasonlítani, ennyi erővel mobilokhoz is mérhetnénk.


Tikakukac
(félisten)

Mit vegyünk, ahol nincsenek ezek a hibák, ha a mobilitás is fontos?

Nagy levegőt.

Ez a hasonló áron mit veszek és miben nincs ilyen vagy ennyi hiba aranyos, de a szokásos értetlenkedésbe fajul a dolog. Az embereknek nincs pénzük egy luxuscikkre, erre a gyártók reagálva iszonyat fos minőségben leviszik az ezen termékekhez hasonló típusok árát szétolcsósítással oda, ahol már az egyszerűbb népek gyermekei is megvehetik. Ezzel a feladat teljesítve. 250k-300k alatt is lesz gémer notika Pistikének és Karcsikának. Igaz, hogy melegszik, igaz, hogy nonstop gariban van, igaz, hogy fosos az egészet használni, de amikor megy, elfutkos rajta pár újabb cím is mondjuk 1 évig, utána kezdődik a butítás, igaz, hogy egy szatyor pénzt bukik rajta, de világítós meg 16 szögben van törve a kasztnija és az ugye menő.

Az, hogy több brand is gyárt szemetet még nem teszi a kategóriát ajánlottá vagy bármilyen módon pozitívvá értékelhetővé. Ami jó, az nem ennyi. Ami olcsó, az meg hulladék. Így volt és lesz is.


Noukoum
(addikt)

Azért picit túlzol. Egy átlagjózsit nem érdekli hogy mi van belül, nem azzal kezdi hogy szétszedi, nem fog a bioszban turkálni, alulfeszelni. Nem érdekli hogy hangos, sem az hogy meleg a lényeg hogy menjen. Tudod nem mindenki "ért hozzá". Na azoknak pontosan jók ezek a laptopok. Hidd el a drágább szerinted minőségibb gép is megelszik és gariban van, akkor miről beszélünk. Mutassatok hasonló hardverrel jobbat, ilyen áron. Mert értem én hogy 2x ennyiért van jobb, de nekem és sokaknak nincs 2x ennyiük.


Tikakukac
(félisten)

Azért picit túlzol.

Biztos? 300k-ért túlzások az elvárásaim?

Egy átlagjózsit nem érdekli hogy mi van belül, nem azzal kezdi hogy szétszedi, nem fog a bioszban turkálni, alulfeszelni.

Ugye? Épp ez a gond. Átlagjózsi mivel nem fog alulfeszelni, pasztázni, értékeket rögzíteni nem fogja megérteni mitől szakad össze a játéka nyáron 10 perc után. Csak kínlódik meg anyázik.

Nem érdekli hogy hangos, sem az hogy meleg a lényeg hogy menjen.

Megy hát. Pasziánsz simán fog az alapórajelre visszavett VGA-n meg CPU-n.

Tudod nem mindenki "ért hozzá". Na azoknak pontosan jók ezek a laptopok.

Milyen kár, hogy azok, akik értenek hozzá nem tudják valamilyen módon megosztani a közösséggel, hogy mit kéne venni meg mit nem és így nem vennének sz@rt a kevésbé hozzáértők. Ú, bazzeg, hogy ez az internet már létezik és egy tonna tesztoldal van magyarul meg egyéb nyelveken is, nem beszélve a fórumokról? Hmm, érdekes.
Egy rétegnek jók ezek is, mint a nagyon olcsó 60k-s cuccok belépővel: akikkel el lehet hitetni, hogy a 10 éves gépük egy SSD-vel nem bírna hasonló tempót, mint a raktár aljáról felsöpört procis vackok.

Hidd el a drágább szerinted minőségibb gép is megelszik és gariban van, akkor miről beszélünk.

Arról, hogy megint 2 bites üzemmódban akarsz vitatkozni. Melegszik? Melegszik. Garos tud lenni? Az. Az a nem mindegy, hogy 2 havonta cserélteted az alaplapodat 1 hónap állással és, hogy amikor 90 fokos a CPU-d akkor ezt az egyik 1 szorzó csökkentéssel bírja turbo alatt, a másik meg alapórajelen ketyeg.

Mutassatok hasonló hardverrel jobbat, ilyen áron. Mert értem én hogy 2x ennyiért van jobb, de nekem és sokaknak nincs 2x ennyiük.

Fentebb írtam, nem olvastad. Attól, mert nincs pénzed valamilyen luxustermékre, amire a gyártók nyilván rámennek azonnal szutyok szemetekkel, még nem kell megvenni. Én értem, hogy ájfón kell, gémer noti kell vagy éppen nagy fux és 60k-s csuka a lábunkra, csak ezek mind olyan tételek, amik nem azoknak valók, akiknek kilóg a seggük a gatyából.
Ez a mutassatok ennyiért jobbat nonstop visszatérő szajkó, csak nem értem miért kéne nekem jobbat mutatnom. Ennyiért szemetet kapsz. Amit ha megveszel azon kívül, hogy magaddal kefélsz ki, még jól pörgeted is az ipart tovább.
Nekem sincs pénzem gémer notira. Sőt, új sima belépő notira sem. Egy 35k-s géppel tolom egy 9k-s SSD-vel bővítve. Ha majd keresek éppen 600k-t és belefér egy gémer noti, veszek. De eszembe nem jutna még csak új belépőt sem venni, nem még gémer szemetet.

[ Szerkesztve ]


Cifu
(nagyúr)
Blog

Nincs igazán olyan, hogy jó gamer laptop. Ennyi...
Ha mobil játékos gép kell, el kell dönteni melyik kezedbe harapsz.


MaxxDamage
(nagyúr)
Blog

Erre csak annyit tudok mondani, hogy nekem van felső kategóriás, ami már most van ötödször szervizben és második alaplap cserén (400k+ ár kategória /lap) és ha pl. vissza kapom, mi a biztosíték arra, hogy megint nem szarik be? Aztán ez jó lenne hőfokilag, meg Vapor Chamber (3D) zárt hűtési rendszer, ja meg 4.4kg tömegű lapos... 85c CPU / 72c GPU temp, ha meg adok neki +UV-t akkor bőven jók a hőfokok (max. terhelés alatt) -Prime95 Blend test + FurMark GPU Stress teszt alatt- az eredmény

Ha meg kp. vissza amit kapok, akkor a 700k+ casht biztos nem új gépre fogom költeni, mert a mai "csúcs" gépeknél a 90c+ (és throttling...) az alap és számomra elfogadhatatlan.

Szóval már 300k+ ár kategóriában elvárható a "megfelelő" működés , nemhogy a közel 1 millás gépek esetén is...


Tikakukac
(félisten)

Volt AW ami 2 hetente kapott új lapot vagy VGA-t vagy mind a kettőt. Az önmagában elkottázott konfig vagy esetleg chiphiba, az minden kategóriában ugyanúgy pusztít. Lásd T61 és macbook valamint XPS. Középtől abszolút csúcsig minden gépben nonstop behalt a VGA. Nem csoda, az NV durván elkottázta a chipeket. Ez van, a pénz az önmagában ilyeneket nem szűr ki :B


Noukoum
(addikt)

Értem. Tehát nem tudsz alternatívát mutatni, ergo annyiért adják el amennyiért akarják, és azt amit akarnak. Pont.

És a cikkből idézek mert látom nem olvastad el: "Játékok terén nagyon sok szépen fut rajta"
Ennyi. Ez érdekli az átlagjózsit. Hogy menjen a bf5. Ő nem fog azért integrált grafikán játszani mert szerinted amit vett az szar

Folyamatosan azzal jössz hogy ez egy szemét bezzeg a többi az jó csak drága. Mert szerinted az alienware/Dell, msi, aero, Acer annak sose lesz baja, ja nem.

Attól még hogy valami jobban melegszik még nem egynelő azzal hogy 2 havonta szervíz, azzal meg pláne nem hogy rohamosan csökken az élettartam.
És attól még hogy valami drágább meg "luxustermék" még nem jelenti hogy minőségibb.


Noukoum
(addikt)

Elvárható persze, sok helyen még is kapod. Csak ott gtx 1050 grafika lesz a gépben. Ott kötöd meg a kompromisszumot (és akkor annak a gépnek is lesznek hibái, amellett hogy elég gyenge 300ezererért a teljesítménye.)


Tikakukac
(félisten)

Értem. Tehát nem tudsz alternatívát mutatni, ergo annyiért adják el amennyiért akarják, és azt amit akarnak. Pont.

:B Okés, ezzel mondjuk pont nem volt senkinek baja.

És a cikkből idézek mert látom nem olvastad el: "Játékok terén nagyon sok szépen fut rajta"
Ennyi. Ez érdekli az átlagjózsit. Hogy menjen a bf5. Ő nem fog azért integrált grafikán játszani mert szerinted amit vett az szar

Ha átlagjózsi nem olvas teszteket, márpedig nem olvas, hiszen ez most a tényállás, honnan tudja mit jelent a "nagyon játék nagyon szépen fut kifejezés?" Pont egy Dell középgémer volt 2,5 éve, amin az aktuális Far Cry konkrétan 3/4 évig bele volt állva a földbe. Csak Dell only driverrel ment a switch grafika, különben BSOD-ot kaptál, azzal pedig 8 fps-ed volt. Ha józsinak erre kellett a gép leginkább (mert nyilván 15-18k-ért bolti szoftvereket vesznek ezen emberek leginkább) akkor mi van? Semmi, ugyanott van, mint előtte: sehol. Cserébe kivert egy rakat avulást az ablakon.

Folyamatosan azzal jössz hogy ez egy szemét bezzeg a többi az jó csak drága. Mert szerinted az alienware/Dell, msi, aero, Acer annak sose lesz baja, ja nem.

Véletlenül sem írtam pont sztorikat AW-s esetekről, ami 800k-ért egy budi volt. Szerencsére ilyet még csak le sem írtam. Baszki, eggyel fölötted kellett volna csak, csak eggyel :DDD

Attól még hogy valami jobban melegszik még nem egynelő azzal hogy 2 havonta szervíz, azzal meg pláne nem hogy rohamosan csökken az élettartam.

Tényleg? Bakker, akkor kollégák lennénk? Te is szervizben melózol/melóztál meg értékesítettél? Ha igen, pontosan tudnád.

És attól még hogy valami drágább meg "luxustermék" még nem jelenti hogy minőségibb.

Write only módban tolod megállás nélkül. Olvass már vissza mit írtam le. A drága nem jelent automatikusan jót és minőséget. De egy bizonyos árszint alatt ha megpusztulsz sem fogsz kapni használható konfigot.


Juhaszatti
(őstag)

Egy kicsit én is túlzásnak érzem.
Több mint 2,5 éve használok egy Asus gl752vw-t. Az Edigitalnal az utolsó ára mielőtt kifutott, 270.000ft volt, én 200 ezer alatt szereztem be alig használtan, 2016 végén. Azóta csak akkor járt szervizben, mikor évente kitakaríttatom, és újrapasztáztatom (ezt most lekopogom). Hibátlanul teszi a dolgát, sosem halt le még játék alatt, nyáron sem.
Persze a történethez hozzátartozik hogy szépen karban van tartva, hűtőpad van alatta, és még nem is a manapság divatos könnyű és vékony gamer laptopok közé tartozik.

[ Szerkesztve ]


Noukoum
(addikt)

Értem. Hát akkor nem tudom minek írsz ide. Írod hogy ez szar, de amúgy mondod hogy van ami jó, de ugye példát nem láttam rá. Na most ezek után a mondanivalód mindenesetre fura.
Erről a gépről volt szó nem valami dellről az nem tudom hogy jött ide. Az hogy szervízbe mivan az sosem érdekelt. Az emberi hülyeség határtalan tud lenni, azon meg nem hiszem hogy meg kell lepődni hogy abból lesz több rossz amiből több fogy. De nem dolgozok szervizben így ehhez inkább nem szólok.

juhaszatti: azért remélem 2havonta szervizben van a gép, na meg paszianszot is csak 720p-ben viszi, ugye?:D

[ Szerkesztve ]


Tikakukac
(félisten)

Szokott és évek óta bejáratott példám: T61. Ismerek működőt, ettől még mind chip hibás volt. Tehát az, hogy működik egy valakinél pont nem jelent semmit.
Mondjuk a GL752 is az a gép volt, amit a 751 tulajok azért félve vittek el. Ott ugrott le a G-s tank érzés a GL-es gépekhez közelebbi szintre.

Noukoum:

Értem.

Dehogy érted. Egy szót el nem olvastál abból amit írtam. Pár szóra ráharaptál, mint halacska a horogra aztán megy a cikázás.

Hát akkor nem tudom minek írsz ide.

Akartam kérdezni. Ha mindent ennyire tudsz, akkor minek ide az, aki ezekkel foglalkozik? Webdoki is van, holnap mondd meg az orvosnak, hogy ő sem kell, te jobban tudod azt is.

Írod hogy ez szar, de amúgy mondod hogy van ami jó, de ugye példát nem láttam rá. Na most ezek után a mondanivalód mindenesetre fura.

Mi a fura? Hogy nem tudok neked prezentálni ennyiért valóban jó gémer csodát? Ezt kérted. Mondtam ilyen nincs, nem is lesz. Akkor nem tudom mi a fura. Az lenne a fura, ha lenne.

Erről a gépről volt szó nem valami dellről az nem tudom hogy jött ide.

Úgy, hogy elolvasod amit az ember ír. Előtte-utána lévő mondatokat, bekezdéseket. Ilyesmi.

Az hogy szervízbe mivan az sosem érdekelt.

A "szervízbe" nincs semmi.

Az emberi hülyeség határtalan tud lenni, azon meg nem hiszem hogy meg kell lepődni hogy abból lesz több rossz amiből több fogy.

Az tud lenni. Ezért is van ennyi szutyok a placcon és ennyi hitelezett csodagép.
Valóban nem kell meglepődni rajta, hogy amiből 100 fogy egy hónapban, abból több is lesz a garis, mint amiből 10 ment el. Na, és vajon szerinted mikor az átlagok elkészülnek le vannak ezek osztva az eladott példányszámokkal? :DDD

De nem dolgozok szervizben így ehhez inkább nem szólok.

Pedig ehhez képest azért elég jól tolod.

Nem az a baj, hogy eregeted a lila ködöt, hanem, hogy bevallottan nem nagyon vagy a témában jártas, de azért mindenki hülye.

[ Szerkesztve ]


Hopkins95
(őstag)

Ez most kicsit OFF, de amúgy a Xiaomi Mi Gaming laptopjához mit szólsz? Az is 900-1100 Eurós ligában játszik. A gaming notebook topikban az egyik kolléga akinek megvan elég jókat írt róla. :U


Noukoum
(addikt)

Már ne haragudj de a stílusod elárul mindent rólad. Elég időt felcséreltem rád, peace.


Tikakukac
(félisten)

A stílus mindig olyan, amilyet a tárgyaló partner kiérdemel. Ha nem olvasod amit írnak neked, akkor sajnos ez jár. Majd legközelebb ;)

Hopkins95: Kell itthonra rendes forgalmazás, aztán hajrá. Addig olyan, mint a Chromebook és társaik.


Doki42
(senior tag)

A cikk szupi, köszi..
Még a népnek ilyet✌️


Chaser
(titán)
Blog

a matek a lényeg ( :
számolgassunk már
nálad van egy egész darab működő példány
ez mit is jelent?
semmit
gondoljunk tovább, legyen 1000db
fogalmad nincs róla mennyi hibásodott meg annyiból
ha egy gyártónak egyes modelljeiből minden példány kakukkolna hamar, az elég bajos lenne
ha garidőn belül megdöglik 5-10%, az sima liba - igen, 100 emberből 5-10-nél defekt -
10-20% még talán
20-30% már fájós
afölött meg sokakat golyón rúgnak a mérnöki gárdából

a leghitványabb gép is elmehet 10+ évet, mert jó volt a csillagok állása, fél milliónál drágább gép is kakukkolhat bármikor, mert csak

legutóbbi példám one x, mondjuk úgy, nem gagyi alkatrészekből dobták össze, olyan hűtése van, h a legcombosagg gamer notebook elsírná magát, 2 hónapig volt nálam, 20-30 óra használattal, klimatizált lakásban, utolsó 3 hétben be sem kapcsoltuk, adnám el, vevő miatt kirpóbálom biztos jó legyen, sksh
na most ettől nem lesz minden one x sz@r, én speciel belenyúltam, de attól h nálad egy bontószökevény x éve hibátlanul működik, még nem lesz jó

tikának van egy habitusa ( : de sajnos annyira elfelejtenek az emberek gondolkozni, h néha szinte fájó
menj el melózni egy szervizbe fél évre, aztán beszélgessünk ezekről újra ((( :


Peter13
(senior tag)

Köszi a tesztet, érdekes volt felhasználói élményeket olvasni "más szemszögből". A processzor alulfeszelésének teljes bojkottálása kb agyhalál :W Ezen kívül "tetszett" még a gyári kiépítésbe pattintott egy darab 8GB-os modul (aaaargh), a mechanikus háttértároló meg a pasztázás lehetőségének kizárása (ez számomra már kb a sz*rrágás kategória)
A 1660ti-t irigylem tőled (az enyémben a 1050ti dobog), de a többit nem annyira...köszi hogy megosztottad! :R

üzenetek