üzenetek

hozzászólások


Fred23
(nagyúr)

Gratula!
Tudom értékelni az ilyesmit, mert (sajnos) egész életemben ment a jojó effektus. Most megint 100 kiló fölött vagyok. Odafigyeléssel nagyon lassan tudok fogyni, de egy hízékony testet tartósan jó formában tartani túl melós nekem. Azért most már egy hete megint megy a diéta. :DDD


Z_A_P
(addikt)

a kóla cukros ízéhez nem fog ízleni a zero egyből.

Mondjuk a zero olyan edes szirup izu a "rendeshez" kepest, hogy ahhoz tenyleg szoktatni kene magam...


Domonkos
(Ármester)
Blog

Mivel lehet napi 6Mcal-t elegetni? :Y


UnA
(Korrektor)
Blog

"kezdi elérni az ingerküszöbömet a súlyom, és lassan kezdeni kellene a témában valamit ... tizenpár év alatt 40 kilóval lettem több, ami sok"

Ez így érdekes ellentmondás, és remélem nincs harag, ha szólok, hogy a huszonharmadik gamer cikk helyett talán mégis hasznosabb lett volna mozogni egy kicsit... :N


Lenry
(félisten)
Blog

nem


domos
(senior tag)
Blog

Egész napos hosszú túrák, sok szintemelkedéssel.


johnyblaze
(aktív tag)

Nem épp a parizerre gondoltam.példának használtam.de amúgy hidd el van baj avval is ,semmi hasznos tápanyagot nem viszel be vele.átfogóan a hasonló trágya élelmiszerekre gondoltam.tény a cukor is nagyon rossz illetve a cukrozott üdítők.viszont sok olyan ember van aki nem fogyaszt üdítőt mégis elhízik a gyatra minőségű élelmiszerektől. Illetve vidéken a kínálat is elég korlátozott,gyümölcs és zöldség egyaránt. Koriandert jóformán sehol sem kapni . Akár tesco,akár lidl...
Ez sem könnyíti meg a dolgod. Én pl ha tehetem magamnak csinálok limonádét. Citrom,gyömbér,passion fruit ( ha van persze...) és valójában ez lenne az egyik fő alkotó elem.illetve menta levél (ez is csak ha van). És akkor ennyit a szándékról.Látja az ember hogy fele anyagot nem tudja beszerezni amitől már nem olyan az egész.Inkább vesz egy zero üdítót vagy ízesített vizet.
Ja és akkor mondják az okosok : dehát nincs szezonja a gyümölcsnek... Persze a nagy f@szt. Ha banán egész évben kapható akkor nemértem miről beszélünk.

ui; gyakorlatilag ,alma,narancs,banán amiből tudsz gazdálkodni. Ami nekem speciel már a könyökömön jön ki.Sokszor vágynék másra. Illetve kicsit vicces pl hogy egy avokádó 400-500-600 ft ( ha le van “árazva” akkor 300) :D
usaban 80c ért vettem. Szégyen. Tudom más piac,de ez elég sovány vigasz.

[ Szerkesztve ]


gantum
(aktív tag)
Blog

hiába fogytál le, ha az arcod ugyanolyan pixeles maradt. :(((

:DDDDD

gratulálok hozzá, irigyellek, hogy ilyen rövid idő alatt sikerült. :C


Gainka
(őstag)

Hali grat a fogyáshoz és az iráshoz. Annyit tennék hozzá nekem a hobbi kondi miatt volt baj jo étvágy és nem mindig jo kaja, mivel sok egyébb elfoglaltságom van nekem nem megy a számolgatás, föleg hogy annyira vegyesen étkezem képtelenség. Szoval egy kis rávezetéssel (egy edzö irása) után jöttem rá, ha annyit eszem, hogy a következő étkezésre pont meg éhezem, akkor az nem lehet sok, és persze normális kajával. Ezt ajánlom másnak is akinek földön kivüli a kaloria számolgatás, egy idö után saját magadtol rá érzel mennyi az elég. Hozzá teszem lehet hogy van akinek ez kevés mert akkora a baj, de sok embernek már ez is elég lehet. Ehez is kell elhatározottság, tartás, stb es lesz látszata, föleg ha mozog mellé az ember. 👍


bambano
(titán)
Blog

érdemes lenne az ellentmondásokat kigyomlálni. például:
1. reggelire valami, ami rendbeteszi a vércukor szinted. heti étrend: reggeli: nincs
2. zsíros vörös hús nem, de bacon mehet.

1000 mg c vitamin csak vesekövet okoz, felesleges. én fehérjét se javasolnék senkinek.


ztoldy
(senior tag)

ajjaj, ebbe a részébe ne menjünk bele, mert nagy adok-kapok alakulhat ki :)
(ismersz valakit, akinek veseköve lett?)

[ Szerkesztve ]


bambano
(titán)
Blog

ismerek.


Archttila
(veterán)
Blog

A C vitamin feltalaloja napi 3-4G-t evett es soha nem volt vesekove.


ztoldy
(senior tag)

ezt ne nekem írd, nem én írtam, hogy vesekövet okoz
én 14 éve szedek napi 1000-2000mg-ot

[ Szerkesztve ]


Hieronymus
(addikt)
Blog

Ez így felesleges vita.
Nyilván a vesekővet nem csak a c vitamin bevitel befolyásolja. És az sem mindegy, mekkora dózisokban tolja be valaki a testbe. Óránként egy adag bizonyosan jobban hasznosul, mint 12 adag egyszerre elfogyasztva. A kőképződés esélye is alacsonyabb.


Archttila
(veterán)
Blog

Nem neked akartam válaszolni, elnézést! :R
Én 8 éve, de még nekem sem volt. Ellenben amikor irodában toltam és nem szedtem akkor igen... :D

Hieronymus

Nincs időm vitatkozni :DDD amúgy sem kenyerem :N

[ Szerkesztve ]


ncc1701
(veterán)

Én meg azt, h butaságot ne javasolj senkinek.

Napi 5+g C vitamint szedek tizen éve.
Napi 200+g fehérjét tolok, szintén tizen éve.

Se a c vitamin nem okoz vesekovet, sem a fehérje nem teszi tönkre a vesét, erre nincs semmilyen orvosi bizonyíték, adat, csak urban legend. Valami barom kitalálta, és elterjedt.

Csak egy pár lúzer emlős van, ami nem termeli magának a c vitamint, egyik az ember. Ha megnézed a kutyát, macskát, és arányosítod az emberrel a termelt c vitamint, akkor ha jól emlékszem valami 10-15g lenne a napi adag.

[ Szerkesztve ]


ztoldy
(senior tag)

:K
Ezért nem akartam belemenni ebbe a témába.


D1Rect
(félisten)
Blog

Nekem az volt a legjobb diétás tipp, hogy egyek több c-vitamint, mert akkor nem eszek fölösleges kalóriát.

6-8g körül szedem naponta a C vitamint, már megmondani sem tudom mióta, 1-2g kezdtem 10-15 éve.
Nagyon egyszerű a tünete nálam a c vitamin hiánynak: "Úgy ennék valami édességet".


diegho
(nagyúr)
Blog

Az, hogy most mit eszek (vagyis másfél hónapja, amikor ezt írtam)... reggelire semmit. Az pedig már egy másik dolog, hogy reggelire valami olyan dolog kell, ami a vércukorszinted rendberakja. Amíg fogyni akartam utóbbit csináltam, most már nem igazán. Zsíros vörös húsból feltételezem nem 30g-ot eszel meg egy evésre (hanem inkább 200g-ot), bacon-ből pedig 30g bőven elég egy rántottához. Ezzel sem igazán mondtam ellent.
A C vitamin és fehérje dologra csak annyit, hogy amíg legalább 100ezer fős kutatásban nem mutatták ki, hogy ez így van, addig számomra nettó baromság.

üzenetek