Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Akheron
(senior tag)
Blog

A legszomorúbb pedig az, hogy az egészséges kaják a legdrágábbak! Az emberek többsége pedig nem engedheti meg magának azokat a kajákat. Persze vannak olcsók is, de itt jön megint képbe a rohanó világ, sajnálják az időt, az egészségek kaják kiválogatására.

Én sokkal inkább úgy tapasztalom, hogy épp a tévébuziknak árult, agyonreklámozott, agyoncsomagolt, színes-rajzos, egészségtelen termékek a drágák. :) Egyébként igazán nem egy bonyolult dolog ez: nem kell finomított, feldolgozott ételeket enni, és el kell felejteni a bő olajban sütést. Nem hinném, hogy kórosan el lehetne hízni attól, amit a földből húzunk ki, a fáról szedünk le vagy learatunk és hántolunk - ha kellő változatossággal fogyasztjuk.

Az a baj, hogy nemcsak az étkezésnek és italozásnak, de a gondolkodásnak sincs nagy kultúrája mostanság. Mindenhez késztermék meg varázsszer meg orvosi ajánlás, vagy legalábbis tévéreklám kell az embernek. A nehezen megszült pénzükön mindenféle szart vesznek, amivel tönkreteszik az egészségüket, majd aztán ismét megvesznek mindenféle szart és ideológiát azért, hogy helyrehozzák az egészségüket - a kettőt meg nem ritkán kombinálják is.

üzenetek